Doorgaan naar hoofdcontent

Samen dansen, is fijn!

Telkens een activiteit start, dansen we samen! Heel erg leuk!! 

P.S. Dit filmpje staat als verborgen op YouTube ingesteld. Dit wil zeggen dat u dit filmpje enkel via deze link kunt bekijken op de blog of de schoolpagina van Facebook. 
Reacties

  1. Heyla woutje, alles goed daar? Nog niet van je paardje gevallen ;) Hier alles goed! Mama en papa stellen het goed op reis, maar missen ons en jou wel al een beetje! Maak maar nog veel plezier met je vriendjes! Tot morgen Gérard!! veel liefs van je groot zusje xxx ps: ook de groetjes van mama, papa, Marie, mamie, Dirk en Nora!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Ponyrijles voor 5A en 5B! (deel 2)

Groetjes uit Woumen!

De dag is nog niet ten einde. Toch kunt u al even piepen wat uw spruit vandaag gedaan heeft.

We genoten van een een fijne wandeling in De Blankaart. En of we uitgewaaid waren! ;-)

Ook maakten we kennis met onze pony! Op de binnenpiste mochten we er voor de eerste keer op rijden. Voor sommigen toch wel wat spannend!

Geniet van enkele sfeerfoto's!
Goedemorgen!

Joepie! De zon schijnt! De wind is een klein beetje gaan liggen. Na een verkwikkende nachtrust (wat hebben wij flinke slapers!) zijn we er opnieuw volledig klaar voor! We maken ons op voor de eerste activiteit van de dag! Groep 1 begeeft zich naar de stallen. Vandaag leren onze kids draven.
De lesgevers zijn erg enthousiast over onze flinke en beleefde leerlingen. Fijn om te horen!

Groep 2 wandelt naar de boerderij! Ginder kunnen ze proeven van verse aardbeien!
Hieronder nog enkele sfeerfoto's van de avondactiviteit van gisteren. Het werd bij momenten een erg spannende wedstrijd!